Добре дошли в Пицария Класик

Заведението в момента няма оферти

Ресторант-пицария Classic в центъра на София, съчетава най-доброто от италианската и европейската кухня. Пици и паста по оригинални рецепти.

На два огледално разположени етажа, с отделени малки зали, имате възможност да се насладите на прясно приготвените пици и паста, на свежите салати или топлите гювечета. Тихата музика и деликатното осветление разкриват мястото като особено подходящо за провеждане на делови и лични разговори, срещи с приятели или любимия човек. Разбира се в пицария Classic с голям успех се организират частни и фирмени партита, рожденни дни и други мероприятия.

Заведението е предпочитано място от българи и чужденци, заради богатото меню и приятната атмосфера. Тя се усеща и в най-дребните детайли – нищо излишно, нищо претрупано. Добре подбраните интериорните решения правят впечатление и на най-взискателните – използвани са главно естествени материали – ковано желязо, дърво, камък...
Любителите на италианската кухня могат да се насладят на превъзходни пици и спагети, а за останалите има богат асортимент от европейски ястия и български специалитети. Съчетайте Вашия обяд или вечеря с превъзходните български вина. Очакваме Ви!


Пицария, пица София
пица, пицария, италианска кухня
Пици, спагети и други специалитети от италианската кухня в пицария Класик | Пица | Контакти | Пицария меню | Copyright © 2007-2008